Presentation:

Gefle MC Klubb är en, som man med anledning av namnet kan räkna ut, klubb för hojåkare i Gävle med omnejd.

Klubben bildades 1969 och har varit aktiv alltsedan dess, dock med en enorm svacka i slutet på 90-talet.

Klubben har just nu 18 fullvärdiga medlemmar.

Vi har tre årliga fester. Sista april, Höst fest & Juldags Party. Ibland fixar vi Herr middag,Racefest & Barhäng när det passar.....

Vi har genom åren huserat i ett antal lokaler i stan, nu håller vi till i den gamla flyghangaren på Avan strax norr om Gävle centrum. Den kåken har klubbens medlemmar byggt upp från att vara fyra plåtväggar och trampat jordgolv till den fina lokal det är idag, där halva delen består av garage och den andra delen är samlingsplats och festlokal för klubbens medlemmar och deras vänner.

Klubben är ansluten till både SMC och SVEMO och vi har licensierade förare inom Dragracing, Enduro och Classic Road Racing.

Vi vill skruva,åka,supa & ha jävligt kul tillsammans! Det har vi............=)

Väl mött

Mr. President